A KIÁLLÍTÁSRÓL

Öröm számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek a Nikola Tesla, a világ egyik legnagyobb látnokának a tiszteletére rendezett multimediális kiállítást, melynek címe NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE.

A kiállítás a Horvát Képzőművészek Társaságának az együttműködésével a Meštrović-pavilonban került elsőként megrendezésre 2018-ban, ahol ismét találkozott e két, a művészet és a tudomány nagyja. A nagy Meštrović egy olyan látványhoz adott otthont Teslának, amelyet minden bizonnyal az év legnagyobb tudományos-művészeti eseményeként tartottak számon.

Nikola Tesla iránti érdeklődést nem kell különösen kiemelni, és bízunk benne, hogy ez a partnerek és szponzorok együttműködésével, valamint a REAL GRUPA élvonalbeli bemutatásában megvalósult kiállításának köszönhetően produkciós és művészeti szenzáció lesz a régióban és a világban is.

Nikola Tesla látása nyomán létrejött élményi, futurisztikus látvány Helena Bulaja Madunić világhírű díjazott szerző, valamint a tudomány és a művészet – a film, animáció, videó művészet és műszaki innovációk ötvözésével elért – szinergiájának területén működő művészek nemzetközi csoportjának a tíz éves szerzői munkáját mutatja be.